Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2009

Αυτό τι είναι κυρία Μπατζελή;


"Οικογενειοκρατία ή ..απλή συνωνυμία;
Ποιός είναι ο Μπατζελής Δημήτριος, που εργαζόταν στο ΙΚΑ της εκλογικής περιφέρειας σας (Λαμία) και τον πήρατε... στο γραφείο σας;
Να μάθουμε όμως, έτσι;"
Πηγή

47% - 47% Μπακογιάννη και Σαμαράς...

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις δημοσκοπήσεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή για τη ΝΔ είναι της εταιρείας ALCO. Και σε αυτήν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζονται ισοδύναμοι με ποσοστά της τάξης του 47% ο καθένας.
Πηγή

Οι πληροφορίες λένε πως...

... με την προχθεσινή βροχή στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου δεν υπήρξαν ...απώλειες! Είναι συνηθισμένο φαινόμενο να μπαίνουν νερά από τη δυτική πλευρά της οροφής και έτσι οι αθλητές και χρήστες του Γυμναστηρίου λαμβάνουν τα μέτρα τους!
...Για καθαριότητα εντός κι εκτός του Γυμναστηρίου δεν τολμούμε να μιλήσουμε... κι από θέρμανση καλά πάμε, φοράμε πανωφόρια χοντρά!

Απλήρωτα ... πούρα!!!

Εκστρατεία κατά του HIV/AIDS

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ, ΟΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ !

Πριν τη μεγάλη αυριανή μάχη!

ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Παραμελημένη Χαλκιδική!

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός πρόσληψης 1.727 θέσεων τακτικού προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας (ΑΣΕΠ 7Κ/2009).
Για το Νοσοκομείο Χαλκιδικής προβλέπονται ΜΟΝΟ πέντε (5) θέσεις ΔΕ Νοσηλευτικής και μία (1) θέση ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων!
Τα ερωτήματα που προκύπτουν:
-ΜΟΝΟ πέντε (5) νοσηλευτές απαιτούνται στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής;
-Δεν υπήρξε ο απαραίτητος προγραμματισμός;
-Δεν ζητήθηκαν θέσεις από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου;
-Πώς θα λειτουργήσει η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου;
-Τελικά μια ζωή στην "απ' έξω" θα μας έχουν;Χωριό δε γίνεται με ... τίποτα!

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

Τριήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Τοπικό Διαμέρισμα Ταξιάρχη από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου προς τιμήν του Πολιούχου και Προστάτη του χωριού Αγίου Αρχαγγέλου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών το Σάββατο 7 Νοεμβρίου θα γίνει η περιφορά της Ιεράς Εικόνος στις 5:00 μ.μ. και αμέσως μετά ο Πανηγυρικός Εσπερινός. Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 7:30 π.μ. θα ψαλεί η Πανηγυρική Θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 17:00 Ιερά Παράκληση. Τέλος τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και Κτητορικό Μνημόσυνο από τις 7:30 π.μ.- 10:00 π.μ. Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Πανήγυρης θα λειτουργήσει έκθεση εργόχειρων – βιβλίων και εικόνων προς ενίσχυση της προσπάθειας Αγιογράφησης του Ιερού Ναού.

Επιτροπή Βόλεϊ Π.Ο.Ν.Μουδανιών στο Γιάννη Σπανό.

Φίλε Γιάννη,
στο τελευταίο σου ταξίδι ήταν όλοι εκεί , συγγενείς και φίλοι από τα παλιά , άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και παιδιά πολλά παιδιά αγόρια και κορίτσια που κλαίγανε για τον «κόουτς» για τον φίλο για τον πατέρα που θα ήθελαν να έχουν και έχασαν . Θα σε θυμόμαστε πάντα να μπαίνεις στο γήπεδο και να γίνεσαι ένα με τα παιδιά μας , να συζητάς τα καθημερινά τους προβλήματα και να τους δείχνεις το δρόμο και τον τρόπο μέσα από τον αθλητισμό να αντιμετωπίσουν την σκληρή πραγματικότητα . Η συμμετοχή τους ...

σε παιχνίδια , αλλά κυρίως η ομαδικότητα και η συνεργασία που τους έμαθες μέσα από το άθλημα που τόσο αγάπησες ήταν το δώρο πού έκανες σε μας τους γονείς, για τα παιδιά μας . Πάντα έλεγες ότι εμείς ως Π.Ο.Μ πιστεύομαι στο μέλλον των παιδιών του τόπου μας και θέλουμε πάνω απ’ όλα μέσα από τον αθλητισμό να μάθουν τα παιδιά να συνεργάζονται να βάζουν στόχους και να πετυχαίνουν . Αλλά και στην περίπτωση που δεν καταφέρουμε να φτιάξουμε διακεκριμένους Αθλητές σίγουρα, θα έχουμε φτιάξει πολύτιμους και χρήσιμους ανθρώπους για την κοινωνία μας.

Σ’ ευχαριστούμε για όλα και θα σε θυμόμαστε για πάντα .

Επιτροπή Βόλεϊ
Π.Ο.Ν.Μουδανιών

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Α.Ο.Πολυγύρου

ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
Για το Πρωτάθλημα κατηγορίας Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.Χ
Σάββατο 07 – 11 – 2009, ώρα 19:00, Κλειστό Γυμναστήριο Σιθωνίας
Α.Ο. ΝΙΚΗΤΗΣ - Α.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Για την Ημιτελική Φάση του Πρωταθλήματος κατηγορίας Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ
Σάββατο 07 – 11 – 2009, ώρα 16:00, Κλειστό Γυμναστήριο Αρναίας
ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ Χ. - Α.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΛΕΪ
Για το Πρωτάθλημα κατηγορίας Ανδρών της Ε.ΠΕ.Σ.Θ.
Κυριακή 08 – 11 – 2009, ώρα 13:00, Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου
Α.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – Α.Σ. ΠΕΡΑ
Πολύγυρος 05– 11 – 2009
Αμπαράς Θ. Νικόλαος

Τα "ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ" του Κάλιο, 6-11-2009