Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009

Ο Αρσενικός κι η ... βρεγμένη γάτα!

Χοντρό επεισόδιο μεταξύ του Γιάννη Μανώλη και του Νικήτα Κακλαμάνη έγινε σήμερα το μεσημέρι στο ΣΕΦ. "Θα σε ξεσκίσω εάν συνεχίσεις να στέλνεις μηνύματα με χρήματα του Δήμου για να στηρίζεις τη Ντόρα. Εάν δεν σταματήσεις το παραμάγαζο με τη Ντόρα θα σε διαπομπεύσω με στοιχεία που θα δώσω στη δημοσιότητα", έλεγε ο Μανώλης.
Κάτωχρος ...

ο Κακλαμάνης ο οποίος συνοδευόταν από 3 συνεργάτες του ανταπάντησε σκληρά : "Τι θα μου κάνεις ρε Μανώλη; Εγώ θα σε σκίσω. Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου", έλεγε ο Δήμαρχος, μιλώντας χαμηλόφωνα για να μην γίνει αντιληπτό το επεισόδιο. Ο Μανώλης είχε τον τελευταίο λόγο. "Πρόσεχε Νικήτα γιατί θα σε ισοπεδώσω. Εγώ είμαι αρσενικό και μιλάω πάντα πολιτικά", του είπε ο Μανώλης και ο Κακλαμάνης έφυγε σαν τη βρεγμένη γάτα...
Από fimotro μέσω ΑΕΤΟΥ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι βρωμια υπαρχει στην πολιτικη;
ποτε θα ξεφηγουμε απο τους διευθαρμενους της πολιτικης που κανουν τους νεους να αδιαφορουν για τις πολιτικες εξελιξεις;

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ είπε...

Εχω την εξής απορία: "Αφού όλοι οι άλλοι είχαν ευθύνες στη Ν.Δ. για τα άθλια αυτά 6 χρόνια εκτός από τον Καραμανλή γιατί δεν παραμένει ο ίδιος πρόεδρος; Το αστέρι του Βορρά. Ο καταλληλότερος πρωθυπουργός...!"
Η όλη υπόθεση στερείται παντελώς περιεχομένου και σοβαρότητας καθώς περιορίζεται σε κοκορομαχίες!

Ανάλογο και το μέλλον που προοιωνίζεται...!

Ανώνυμος είπε...

Βρέ λέτε να πέρνει μηνύματα ο Μανώλης και από τη νομαρχία υπερ του Σαμαρά, το λέω αυτό γιατί πολλοί πήραν, τους τα έστελνε λέει μία τετράς τριών χοντρών και ενός... μεθυσμένου.

Ανώνυμος είπε...

BΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΡΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σωστά ας ασχοληθούμε με τα δικά σας: http://taxalia.blogspot.com/2009/11/blog-post_5441.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΝΑ ΗΜΕΡΩΝΑΤΕ ΛΙΓΟ

gastone είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΛΟΓ ΑΕΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΤΕ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΠΟΛΥ ΑΝΔΡΑςςςς ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μανώλη καλώς μέχρι σημερα έδειξες τα δοντάκια σου αλλά επειδή κρίνω ότι έχεις μεγάλα δόντια δείξτα επιτέλους.Ποιόν φοβάσαι.